Zorgprofessionals

Zorgmedewerkers hebben over het algemeen weinig oog voor hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Zorgmedewerkers zijn harde werkers en loyaal naar hun werk en omgeving.
Dansende mensen in de zon

Vaak stellen zij de behoeftes en de verwachtingen van de omgeving (cliënten, werkgever, familie en netwerk) voorop, hierdoor gaan zij aan zichzelf voorbij. Zij vinden van zichzelf dat zij niet mogen klagen, sterk moeten zijn en tot het uiterste moeten gaan. Gevolgen hiervan kunnen zijn; uit balans raken, geen motivatie meer kunnen vinden (zingeving in het leven of op het werk), burn-out klachten of depressies. Dit kan uiteindelijk tot langdurig uitval leiden.

Tijdens de coachingsessies zoeken we samen naar de knelpunten en oorzaken. Samen proberen we die te doorbereken om verder kunnen. Tijdens de sessies is er ook ruimte voor erkenning en bezinning om de eigen zingeving weer helder te hebben (wie ben ik, waarvoor kom ik mijn bed uit, wat vind ik belangrijk in het leven). Samen zoeken we naar de drijfveren die weer energie en balans geven, waardoor  jij jezelf (her) vindt en herpakt.

Door middel van coaching, voorkom je langdurige uitval en allerlei lange re-integratietrajecten. Een coaching traject is afgestemd op de eigen behoeftes en wensen.

Ben jij een zorgmedewerker die een coaching traject kan gebruiken of ben jij een werkgever in de zorg die zijn medewerker(s) een coaching traject gunt? Neem dan contact  op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Sessieduur
1 uur en 30 minuten
Coachingstraject
5 tot 10 sessies