Ik ben Mahmoud Aznabet

Mijn naam is Mahmoud Aznabet, een geboren en een getogen Amsterdammer met een Marokkaanse achtergrond. Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen.
Coach Mahmoud Aznabet close up

In 2019 heb ik de MultiCulti Coach opgericht, nadat ik de coaching opleiding (de NOBCO variant) bij ICM heb afgerond.

Als coach richt ik me op medewerkers in de zorg, hoogopgeleiden met een migratie achtergrond en (aanstaande) vaders. De keuze om als coach me op deze doelgroepen te richten, is voor mij meer dan vanzelf sprekend. Als een hoogopgeleide met een migratie achtergrond, met meer dan 20 jaar ervaring in de zorg en vader van drie kinderen, weet ik maar al tegoed welke hobbels en ingewikkelde levensvraagstukken deze doelgroepen allemaal kunnen tegenkomen. Dit kan voor disbalans, verwarring en onrust zorgen.

Met mijn levens/ werkervaring en opleidingsachtergrond, wil ik me inzetten om anderen te coachen hun pad naar geluk, balans en innerlijke rust te bewandelen.

Ik bied zowel individueel als groepscoaching. Een coaching traject bestaat gemiddeld uit 5 a 10 sessies, met als doel jou tot inzichten te brengen die jou verder kunnen helpen om jouw weg naar geluk en balans in te slaan.
Ik maak graag persoonlijk kennis met jou. Klik op een van onderstaande buttons voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.